İçimizdeki Gizli Güç : Nefes Mucizesi

Bekleyerek yaşamınızı değiştiremezsiniz. Yerinizden kalkın ve birşey yapın! Eğer arzuladığınız birşeyler varsa DAHA AZIYLA YETİNMEYİN ! 

Şu anda olduğunuz insanla, olmak istediğiniz insan arasındaki aralığı doldurmaya ,ilerlemeye gerçekten hazırmısınız?

Yeni yaşamınız aslında size nefesiniz kadar yakın...  NEFESİNİZİ, yaşamınızı, enerjinizi, bedeninizi, zihninizi ve duygularınızı değiştirebilmeniz için  tek yapmanız gereken doğru ve bağlantılı diyafram nefesini ve DOĞAL NEFESİ öğrenmek için nefes çalışmalarına katılmanız...

Hepimiz hayattan daha fazlasını istiyoruz; daha fazla mutluluk, neşe, sağlık ve tatmin... Düşünceleriniz, duygularınız, istekleriniz, nasıl nefes aldığınız hepsi değişebilir. Her zaman daha iyisi olabilir daha iyisini yapabilirsiniz. Yaşamınızı daha iyiye ve güzele götürmek için NEFES mucizesi doğru adımdır. Dünyanın farklı yerlerindeki bilim dergilerinin bağımsız olarak incelenmesiyle derlenmiş bilimsel araştırma sonuçları, oksijenin ve nefes almanın sağlık ve iyileşmeyle ilgili yararlarını ve mekanizmalarını ana hatlarıyla belirlemeyi amaçlamaktadır. Buna göre düşük oksijen seviyelerinde üreyen Kanserden, Kalp,Tansiyon ve Damar hastalıklarına, Bel ve Boyun ağrılarına, MS'de Diyafram ve Solunum Akciğer rahatsızlığı olan Koah ve Psikolojik kökenli  hastalıklar, Anksiyete, Derin Kaygı, Endişe ve Depresyona kadar bir çok fiziksel ve ruhsal hastalığa karşı son yıllarda bilimsel olarak da kabul gören Nefes terapileri, özellikle istenmeyen bağımlılıklardan özgürleşme anlamında (Sigara, Alkol, Madde, Aşırı Yeme Hissi) gibi birçok konuda iyileşme sürecini hızlandıran ve kabul gören bir terapi yöntemidir..

Nefes alışveriş şeklimiz yeniden programlanabilir mi? Evet!

Nefes alışımızın derinliğini, ritmini ve hızını değiştirmek suretiyle kimyamızı, duygularımızı, tutumumuzu ve hatta görünüşümüzü değiştirebiliyoruz ve bu değişiklikler ile bakış açımız kendimizi daha olumlu bir akıl-beden durumuna getirecek sekilde değişebilir. Bu sistem ile yaşantımızı yeniden programlamak mümkün.

Fiziksel bir bakıs acısıyla bakacak olursak nefesimiz yasam ile bagımız. Yemek olmadan 30 gün dayanabiliriz su olmadan ise 3 gün fakat nefes almadan gecirecegimiz 3 dakika icinde ölürüz. Cogu insan, nefes alıp vermekle saglıklı oldugunu sanır. Ancak gercek sudur ki derin ve tam olarak nefes almadığımız taktirde vücudumuz ihtiyacı olan oksijeni alamaz. Oksijen hücreleri besler ve bir cok insan ise hücrelerine oksijenden yana aclıga mahkum eder. Bu kadar insanın kendine sürekli yorgun hissetmesine sasmamak gerekir. Oysa cözüm nefes alısverisimizin bilincli olarak yeniden yönlendirilmesi kadar basit.    

Nevdar Dönmez
Nefes Terapisti 
Shapes for Women
İzmir / Güzelbahçe

Posted in , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Arama Yap

Shapes Turkey