Bölgesel Zayıflama, Pilago ve Zumba

Killer ABS ( bölgesel zayıflama,üst beden )

Bel ve karın yağlarından olabildiğince hızlı kurtulmanızı sağlayan killer abs, sağlıklı bir beslenme programı ve kardiovasküler çalışma ile birlikte uygulandığında yaklaşık 4 haftadan sonra gözle görülür sonuçlar elde etmenizi sağlıyor. Uzmanların haftanın 2 günü önerdiği ders yaklaşık 45 dakika sürüyor. Kadınlarda, özellikle hamilelik sonrası ve yaşlanma ile birlikte vücutta beliren bölgesel sarkmaların toparlanmasında ideal olan killer abs erkeklerin de bel ve karın bölgesi yağlarından kurtulmak için tercih ettiği egzersizler arasında yer alıyor. http://sportspark.com.tr/killer-abs/killerabs/

Leg and Hips ( bölgesel zayıflama , alt beden )

Hepimiz daha sıkı bir kalçaya, daha ince bacaklara sahip olmak isteriz. Aslında bu sanıldığı kadar zor bir iş değildir. Düzenli yapılacak egzersizlerle kalça ve bacaklarınızın istenilen şekli alması mümkündür.
Legs and hips ile kalça ve bacaklarda meydana gelen sarkmalar, özellikle bayanlarda doğum sonrası yada yaşla birlikte oluşan deformasyonlarda ciddi bir azalma göreceksiniz. Daha dirençli ve düzgün bacaklara sahip olabileceksiniz.

Pilago

Pilago,pilates ve yoganın ortak ürünüdür.Pilates, zihinsel farkındalığı egzersiz ile birleştiren vücut bilinci, düzgün duruş ve hareket kabiliyeti için yapılan bir çalışma. Yoga ise ruhsal ve fiziksel bir yolculuk; tüm vücudu esneterek omurların arasının açılmasına ve eklemlerin kuvvetlenmesine yardımcı oluyor.
İkisinin birleşimi olan Pilago düzgün karın, ince bir bel, güçlü sırt kasları yaratan, rahatlamaya yarayan bir akıl yolculuğu olarak tarif ediliyor. Pilates çalışma tekniklerini, bedeni dinginleştirici yoga duruşlarıyla birleştirerek vücutla zihni dengeleyip kuvevtlendiriyor.

Body Pump

Grup dersi olan, müzik eşliğinde yapılan bir fitness antrenmanıdır. Vücudumuzu düzgün şekle sokar ve yağ yakmayı amaçlar. Bu antrenmanda Gögüs kası, Bicepc, Triceps, Omuzlar, Sırt, Karın kasları ve bacakları çalıştırır. Bu antrenman herkes için uygun olmayabilir. Bel yada boyun fıtığı olanların, sırtıyla ilgili sorun yaşayan kişilerin bu sporu yapmaması gerekmektedir. Eğer haftada 2 kere bu antrenmanı yaparsanız 6 hafta sonra sonucu hem fiziksel hemde ruhsal olarak görebilirsiniz.

Zumba

Amerikan basını tarafından 1 numaralı egzersiz programı seçilen Zumba, en iyi ve eylenceli yağ yakma programı olarak da gösteriliyor.Latin müziğinin kıvrak ritmi eşliğinde , Latin dans adımlarıyla, eller, kollar ve kalçalar kıvrılıyor, ayaklar ritmi takip ediyor.Hem dans edip hemde kilo verdiren bu yeni trend fitness dersleri tam bir parti havasında geçiyor.Zumba dersleriyle formunuzu koruyabilir, rahat ve eylenceli bir şekilde kilo verebilirsiniz.Latin müziğinin kıvrak ritimleriyle tam bir parti havasına bürünen fitness dersleri sırasında kendinizi mutlu hissetmemeniz mümkün değil.Zumba, vücuttaki tüm önemli kas gruplarının çalışmasını sağlıyor.Bu eğlenceli fitness dans programının hem yavaş, hem de hızlı tempolu versiyonları mevcut.Yaklaşık bir saat süren egzersiz programında 500 kaloriden fazla yakılıyor.

Seda Ülkü
Shapes For Women Alsancak Şubesi

Posted in , , , , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Arama Yap

Shapes Turkey