Vücudunuzu Güçlendirmeye Başlayacağınız 3 Egzersiz

Güne dinç başlamak ve hayatınızın geri kalanında vücut sağlığınızı korumak istiyorsanız, işte size önereceğimiz 3 egzersiz hareketi. Her sabah 3 set (8-12 Tekrar Arası) , her hareket sonrası 45-60 saniyelik dinlenme süresi bırakacağınız bu egzersiz programıyla güne dinç başlayabilirsiniz.

Plank
Arka alt bölgeyi çalıştırmak için en etkili harekettir. Karın bölgenizi de sıkılaştırmak için gereklidir. Başlangıçta bu hareketi 5 saniye yapabiliyorsanız, 1 set sayabilirsiniz. Gün geçtikçe, süreyi uzatabilirsiniz.






Bridge (Köprü)


Kalçalarınızı ve merkez kuvvetinizi güçlendirmek için önerdiğimiz bir egzersizdir. Kalçanızı yerden yukarıya doğru kaldırarak omuzlarınız ve dizleriniz arasında diagonal bir çizgi yaratarak 10 -12 kez tekrarlayınız.




Push-up (Şınav)
Muhtemelen en eski ama en faydalı egzersizlerden biridir Şınav. Üst bölge ve karın kaslarını çalıştırmak için gerekli bir harekettir. İlk sette duvarda, ikinci sette dizlerinizin üstünde, son sette ise parmak uçlarınızda çekeceğiniz şınav, güne dinç başlamak için yeterli olacaktır.

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Arama Yap

Shapes Turkey