Shapes for Women ile Türkiye’de bir ilk! [Womenist.net]

Kadınlar için sporda yepyeni bir trend olan 'hızlı spor' yapma trendi, Shapes for Women ile alışılmış kalıpların dışına taşıyor..


İster çalışan ister ev kadını olsun, kadınların hayat mücadelesi içinde sorumlulukları ve koşuşturmaları bitmek bilmiyor. Tüm bu ‘hayat yarışı’ içerisinde sağlıklı olmak, zinde kalmak ve güzel görünmek sizce de en doğal hakları değil mi? Çoğu kadın alışılmış kalıplar yüzünden spor yapıyor olmayı gözünde büyütüyor.  Ayrıca kendileri için yaratmak isteyip de yaratamadığı zaman dilimlerinden harekete geçemeyebiliyorlar.


Türkiye’de 2,5 yıl içinde, 20 ilde 50 şubeye ulaşan Shapes for Women, şube sayısını daha fazla kitleye hitap etmek adına hızla artırmaya devam ediyor. Tabi bu durum da bizlerin de dikkatinden kaçmadı. Shapes for Women ile sadece kadınlara özel hazırlanan spor salonlarında, 30 dakika süren spor sayesinde günlük spor ihtiyacının tümü karşılanabiliyor. Böylelikle kadınlar, spora uzun vakitler harcamadan da amaçlarına ulaşabiliyor.



Merkezi ABD Texas’ta bulunan ‘Shapes for Women’ 14 ülkede 600’den fazla şubesi ile bu alanda kalıcı bir marka. Shapes for Women salonlarında bulunan tüm aletler kadın ergonomisi ve vücut yapısı değerlendirilerek üretiliyor. Spor ekipmanlarındaki hidrolik sistemi, kadınların kendi itme çekme gücüyle çalışmasını sağlarken, vücutta rehabilite edici özelliği de bulunuyor. Bu tüm dünyada yeni bir trend. Artık dünyada spor salonları bir yönüyle vücut rehabilitasyon salonu işlevi de görüyor. Shapes for Women’da bütün ekipman buna göre ayarlanmış durumda. Tümü uzman spor eğitimcileri eşliğinde uygulanan, ana istasyon adı verilen 8 tane hidrolik alet ve ara istasyon adı verilen 4 farklı cins ekipman sayesinde bir günlük spor ihtiyacı karşılanıyor.

Shapes for Women’da koşu karesi, step tahtası, pilates topu ve pilates lastiği kullanılıyor. Ve tüm bu cihazların üyeler tarafından kullanımı sırasında antrenör birebir çalıştırıyor. Spor salonlarına üye olmanın pahalı olduğunu düşünüp çekinen kadınlar için Shapes for Women çok hesaplı bir seçenek. Aylık olarak ekonomik ücretler karşılığında Shapes for Women hizmetlerinden yararlanmak mümkün.

Shapes for Women franchising sistemi ile her hafta yeni bir şube açılıyor.

Adres: Talatpaşa Bulvarı No:63 K:1 D:4  Alsancak / İzmir
Telefon: (232) 463 64 69

Kaynak : Womenist.net


Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Arama Yap

Shapes Turkey