Spor Yapın, Sağlıklı ve Güzel Kalın!

Günümüzde spor, büyük bir sosyal olgu haline gelmiştir ve bilimsel esaslar doğrultusunda önemli bir sektör olarak gelişimini sürdürmektedir. Ayrıca bu gelişim, son yıllarda toplumda düzenli egzersiz yapma alışkanlığında da artış sağlamıştır.
 spor-yapin-saglikli-ve-guzel-kalin-shapes-site
Egzersizin temel amacı, kasların, kemiklerin, eklemlerin, kalp-damar sisteminin ve fonksiyonlarının en uygun şekilde çalışmasını sağlamaktadır. İnsan bedeni harikulade işleyen bir mekanizmadır. Merkezi sinir sistemi yaşam dinamizmini kontrol eder. Yaşam boyu düzenli egzersizlerle dolaşım, solunum, sindirim, boşaltım, iskelet ve kas sistemlerinin istenen düzeyde tutulması sağlanır. İnsan bedeni uzun süre hareketsiz kaldığında, hantallaşır, kişide pek çok sağlık probleminin ortaya çıkma riski artar.
Sporla yaşam boyu ilgilenenler, düzenli egzersizin hem sosyal hem psikolojik olarak olumlu yönde ve büyük etkileri olduğunu bilirler. Düzenli egzersiz, beden sağlığını iyileştirirken fiziksel aktivite performansını da üst düzeye taşımaktadır. Bununla birlikte bedendeki duruş (postür) bozukluklarını giderdiğinden, estetik anlamda da kişinin kendine güven kazanmasını sağlamaktadır.
Spor yapın, sağlıklı ve güzel kalın..
      LEYLA BAL
Shapes For Women
   Franchise Koçu

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Arama Yap

Shapes Turkey