Shapes For Women, Franchising veriyor. [Morfikirler]


Türkiye’ye Gediz Ersin ve Dilek Erton tarafından getirilen Shapes For Women 2010 yılına kadar 50 salon açmayı planlıyor.Shapes For Women,  Amerika’nın Texas eyaletinde 1970’li yıllarda ilk olarak sağlık sektörüne hidrolik rehabilitasyon aletleri üretimiyle başlamış bir kuruluş. Daha sonra bu alandaki başarılarıyla fitness sektörüne yönelmiş ve dünya genelinde 400’den fazla franchising vermiştir.

Sadece bayanlara yönelik bir spor salonu olan bu sistemdeki en önemli özellik, aletlerin bayanların fizyolojisine göre tasarlanıp üretilmiş olmasıdır. Sistem 15-75 arası tüm bayanlar  için  uygundur. 30 dakikada fitness son 15 yıl içerisinde özellikle Amerika olmak üzere tüm dünyada hızla yayılan ve en çok tercih edilen spor olmuştur. Yapılan araştırmalar 30 dakikayı bir kişinin sağlıklı olması, kilo kaybı, zinde olması, metabolizmayı hızlandırması için optimal süre olarak göstermektedir. SHAPES  egzersiz, 30 dakikada bu iki çalışmayı bir arada yapma olanağını sunmaktadır.

Shapes For Women’de bir salon açmanın bedeli tüm masraflarla 50 bin ytl’yi buluyor.Bunun içerisinde eğitim,dekorasyon, ofis malzemeleri ve isim hakkıda dahil.Yatırımın üye sayısına bağlı olarak 12 ay içerisinde geri dönmesi mümkün.İlk defa kendiniz bir iş yapacaksanız ya da spor konusunda hiçbir bilginiz olmasa bile Shapes For Women size gerekli tüm eğitimi ve bilgileri aktarıyor. Verdiği destekler arasında fitness franchise danışmanlığı, satış, pazarlama ile birlikte tüm süreç içerisinde danışmanlık.Ayrıca ülke genelinde yaptığı reklam ve tanıtımlarla da sizi sürekli destekliyor.



Franchising hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz.

Tel: 0232 463 64 69
Web : www.shapesforwomenturkey.com
Mail : info@shapesturkey.com
Kaynak : Morfikirler.com

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Arama Yap

Shapes Turkey